Butiksmedarbetare

Kommun:Stockholm/ Distans
Yrke:Butiksmedarbetare / Admin
Anställningsform:Heltid, 6 månader eller längre
Lön:Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser:3


Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.

Vi söker en kundfokuserad och relationsskapande butikssäljare

Är du en kundfokuserad, relationsskapande och professionell person som drivs av att få jobba med människor? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som butikssäljare vara det du är ute efter! Sök jobbet idag och bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att svara på frågor och hjälpa kunder att hitta i butiken och stå i kassan. Utöver det kommer du att hjälpa till att hålla rent och snyggt i butiken, informera kunder om produkter och ansvara för kampanjer. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Som butikssäljare kommer du även att

* öppna och stänga butiken
* ta emot leveranser
* utforma skyltning
* packa upp varor
* inventera varor i butiken och på lagret
* ta betalt i kassan.

Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.

Den vi söker

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är prestigelös, trevlig och engagerad. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är kundfokuserad i ditt sätt att jobba. Om du dessutom är intresserad av människor kommer du att passa perfekt till detta jobb.

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig betald utbildning på plats.

Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån.

Personlig information
Vi håller ditt CV och annan personlig information i 3 dagar från när du ansökt om positionen på vår server. Efter 3-dagarsperioden raderas all information permanent från våra servrar om du inte har valts för en intervju. Genom att söka jobbet godkänner du detta.

Viktigt att veta om tjänsten

20 % av denna tjänst sker på distans och du kommer få hjälpa till med en del administrativa uppgifter genom vårt chrome tillägg (Kupongo), fullständig utbildning kommer att tillhandahållas. Du måste ha tillgång till en dator, internet och en lugn arbetsmiljö samt måste din webbläsare vara kompatibel med vårt chrome tillägg.

    Då en del av arbetet kommer att utföras genom vårt chrome tillägg Kupongo behöver du lägga till Kupongo på din webbläsare för att söka denna roll
    (för mer info om hur man lägger till Kupongo se lägg till Kupongo).
    Har du lagt till Kupongo? (Vi behandlar endast ansökningar som svarat ja på denna fråga)

    CV