Om oss på Kupongo och hur vi kan hjälpa dig!

Kupongo är en gratis tjänst som hjälper dig att jämföra priser och spara pengar. Vi jämför priser från flera hundra butiker så att du alltid kan hitta det bästa erbjudandet!

Introduktion

Kupongo är en online-marknadsplats för att jämföra och spara på inköp av varor och tjänster. Vi har som mål att alltid erbjuda de bästa priserna till våra användare och hjälpa dem att spara så mycket pengar som möjligt. Dessutom har vi ett stort utbud av produkter och tjänster som vi jämför åt våra användare.

Vi vill alltid göra det enkelt för våra användare att hitta det bästa erbjudandet på nätet, oavsett om det gäller en hotellbokning, en ny mobiltelefon eller något annat. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår tjänst och utveckla nya funk

Vad är Kupongo?

Kupongo är en webbplats som jämför priser på olika produkter och tjänster. Vi kan hjälpa dig att spara pengar genom att jämföra priser från olika leverantörer och hitta det bästa erbjudandet.

Hur fungerar Kupongo?

Kupongo är en sökmotor för rabatter och erbjudanden. Vi samlar in rabatter från flera olika butiker och presentera dem på ett ställe, så att du enkelt kan hitta det du letar efter. Kupongo finns som webbplats och app, så att du alltid kan ha den med dig när du handlar.

Det är helt gratis att använda Kupongo! Vi tar ut en avgift från butikerna för att visa deras rabatter, och så att vi inte behöver ta ut någon avgift från dig som användare. Rabatterna använder du när du handlar direkt hos butiken.

För att göra det enkelt för butikerna att komma med sina rabatter har vi skapat ett verktyg där de enkelt kan lägga in de och administrera dessa.

Fördelar med Kupongo

Kupongo är en unik och användarvänlig tjänst som gör det möjligt för användare att hitta de bästa erbjudandena på nätet. Vi har ett stort utbud av rabatterade produkter och tjänster från välkända varumärken, och vi erbjuder också unika rabatter på populära butiker och restauranger.

Det finns många fördelar med att använda Kupongo, och vi hoppas att du hittar den perfekta dealen för dig!

hur använder jag Kupongo?

Kupongo är ett online-verktyg som gör det enkelt för användare att hitta och använda rabbakoder samt andra deals. Det finns många olika sätt att använda Kupongo på, och vi har några tips för hur du kan få ut det mesta av verktyget.

Först och främst, se till att ladda ner kupongo extensionet. Sen är det bara att handla som vanligt och när det finns en deal eller en rabbatkupong så kommer det komma en påminelse.