Om butiken

aboutyou.se är en tysk onlinebutik som säljer kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor. Butiken har ett stort utbud av olika varumärken, både välkända internationella märken och mindre kända varumärken. aboutyou.se erbjuder fri frakt på alla beställningar över 499 SEK och 30 dagars returrätt på alla produkter.

Köpvillkor

När du handlar på aboutyou.se accepterar du våra köpvillkor. Dessa innefattar information om hur vi behandlar dina personuppgifter, leverans- och betalningsvillkor, reklamationer och ersättningar. Vi rekommenderar att du läser igenom dessa innan du handlar hos oss.

Personuppgifter: När du handlar hos oss använder vi dina personuppgifter för att kunna leverera varan till dig, administrera din order och fakturering samt för marknadsföringssyften. Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till tredje part i enlighet med gällande lagstiftning. Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

Leverans: Varorna levereras med Postnord eller DHL direkt till din dörr eller närmaste utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställ

Varumärke

Varumärket ABOUT YOU är en av de mest populära onlinebutikerna för mode och skönhet i Europa. Grundat i 2014, finns det idag i 10 länder och har över 10 miljoner registrerade användare. I Sverige har ABOUT YOU cirka 400 000 unika besökare per månad.

Reklamationer

aboutyou.se: Rea, fri frakt och mycket mer

Reklamationer

Inom 14 dagar från leverans kan du returnera varan till oss utan kostnad. Därefter är det du som står för returkostnaden. Observera att du endast får återbetalning för varan, inte för eventuella fraktkostnader. Om du vill reklamera en vara måste du alltid kontakta vår kundservice på info@aboutyou.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Frakt

Det finns många fördelar med att handla på aboutyou.se, och en av dessa är att du alltid kan få fri frakt på dina beställningar. Fri frakt innebär att du inte behöver betala något extra för leveransen av dina varor, oavsett hur stora eller små de är. Detta gör det mycket enklare för dig att handla på aboutyou.se, eftersom du alltid vet att du inte kommer att behöva betala något extra för frakten.

Returer

Vi accepterar alla returer inom 14 dagar från leverans. Varan ska vara i oanvänt skick med originaletiketter kvar. Vid retur av en vara betalas fraktkostnaden för den nya varan.

Övriga villkor

De allmänna försäljnings- och leveransvillkoren för aboutyou.se gäller för alla köp på denna webbplats. Genom att göra ett köp på aboutyou.se accepterar du dessa villkor.

Dessa villkor kan komma att ändras av aboutyou.se utan förvarning, så se till att du läser dem innan du gör något köp.

Avslutande ord

Det är alltid roligt att fynda på aboutyou.se! Denna webbsida har allt du behöver för en lyckad shoppingrunda. Rea, fri frakt och mycket mer väntar på dig!

Category
Tags

Comments are closed