Etsy är en marknadsplats där människor runt om i världen ansluter för att köpa och sälja handgjorda och vintagevaror. Etsy erbjuder en meningsfull och personlig shoppingupplevelse för konsumenter och ger oberoende, kreativa företag runt om i världen verktygen för att bli framgångsrika.

Etsy är den globala marknadsplatsen för unika och kreativa varor. Det är hem för ett universum av speciella, extraordinära föremål, från unika handgjorda föremål till vintageskatter.

I en tid av ökande automatisering är Etsys uppdrag att hålla mänsklig kontakt i hjärtat av handeln. Det är därför vi byggde en plats där kreativiteten lever och frodas eftersom den drivs av människor. Vi hjälper vår gemenskap av säljare att omvandla sina idéer till framgångsrika företag. Vår plattform förbinder dem med miljontals köpare som letar efter ett alternativ – något speciellt med en mänsklig touch, för de ögonblick i livet som förtjänar fantasi.

Som företag strävar vi efter att leda med våra vägledande principer och att hjälpa till att sprida idéer om hållbarhet och ansvar vars påverkan kan nå långt utanför vår egen verksamhet.

Category
Tags

Comments are closed