Att resa gör ont i plånboken oavsett hur man vrider och vänder på saken. När du har en budget kommer kreativitet in i bilden och hur du kan klarar dig med mycket mer för mycket mindre. Här är några rese tips som kan vara användbara för dig.
Använd alltid kupongo för att få de bästa kupongerna. Du kommer att bli förvånad över mängden erbjudanden du kan komma åt genom att använda kupongo.
Nätverka med människor och försök organisera en grupp. Få grupppriser hos resebolag. Om du inte kan få iho en grupp så rekomendarar vi att åka till din destination och ansluta dig till en annan resegrupp.
Välj vandrarhem istället för hotell eller lägenhet. Om du är ungdom kan du ofta få studentrabatter eller ungdomspriser. Vandrarhem är ett bra ställe att lära känna nya människor på. Livslånga vänskaper startas på det här sättet. Detta är det överlägset bästa alternativet för att träffa nya människor när du reser ensam.
Nätverk med lokalbefolkningen de är vänligare än vissa kanske tror från början. Jag har upptäckt att många lokalbefolkningar är ivriga att engagera sig med turister och dela sin kultur. Detta ger ett lokalt perspektiv, ett minne och en måltid. Detta kan ändras beroende på hur turistiskt området är. Storstäder kan vara mycket mindre engagerande med turister på lokal nivå.
Ät bara på restauranger som du har rekommenderat. Det finns mycket överprisat som ger utlänningar ett dåligt intryck av lokal mat. Fråga dina lokala vänner, restaurangpersonal eller slumpmässiga personer vad deras favoritrestaurang är. Du kommer säkerligen att stöta på några lokala delikatesser som den genomsnittlige resenären missar.
Gå till marknader tidigt på morgonen och få din färska mat för dagen. På många ställen stänger fiskmarknaderna runt lunchtid, så gå upp tidigt för att det ska bli värt det.
Stanna två nätter på ett ställe, men låt det inte binda dig. Chansen är stor att efter att ha pratat med andra resenärer och lokalbefolkningen kommer du att hitta ett bättre erbjudande.
Ska du på dejt? Packa en picknick. Charkuterier är perfekta för detta och kan alla förskivas åt dig. Baguette, salami, ost, oliver, bärnötter och en flaska vin. Lägg ner en filt, ta några ljus om du kan få tag på några så kommer din dejt att bli imponerad av dina genuina ansträngningar och omgivande upplevelse.

Category
Tags

Comments are closed